1. În sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.
2. Prin card bancar – prin intermediul companiei specializate în plăți online, EuPlatesc.ro, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare
3. Prin bancă – plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont, fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni.
4. Plata cu card bancar în rate – poți achita comenzile și în rate fără dobândă, în funcție de cardul tău de cumpărături. Bancile cu care procesatorul nostru de date a incheiat acorduri in acest sens sunt: BCR, BRD, BT si Raiffeisen Bank. Deci, cardul tau de cumparaturi sau de credit trebuie sa fie emis de una dintre aceste banci. Numarul de rate disponibile il poti selecta c hiar tu, manual, cand cumperi de la noi.
5. Înainte de finalizarea comenzii vei ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătesti pentru comandă, inclusiv TVA si serviciile de transport.